+31 6 15 64 43 35

Hoe verbonden ben jij met jezelf en je omgeving?

Online bijeenkomsten

In onze huidige maatschappij zijn de online bijeenkomsten niet meer weg te denken. We treffen elkaar via MS Teams.

Trainingen

Ik organiseer (maatwerk) Incompany trainingen en open inschrijving op verschillende locaties in Nederland.

Coaching

1:1 coaching kan online, in de natuur, op een externe locatie of bij jou op kantoor. Wat voor jou het beste werkt!

NLP Stephen M.R. Covey Systemisch Werk mBIT Karakterstructuren Transactionele Analyse Insights Discovery Geweldloze communicatie

Persoonlijke ontwikkeling

Loop je privé of zakelijk tegen belemmerende patronen aan? Heb je het gevoel dat er ergens iets niet helemaal klopt? Wil je (weer) congruent zijn in wat je denkt, voelt, en doet?

Persoonlijke groei is jezelf toestemming geven om iets anders te denken en te doen dan je tot nu toe hebt gedaan.

Bewustwording is de eerste stap naar groei op ieder vlak.

Zoals Johan Cruijf zo treffend zei “je gaat het pas zien als je het door hebt”.

Het is vaak nodig om eerst zorgvuldig zelfonderzoek te doen, voordat je zakelijk en privé met nieuwe vaardigheden aan de slag kunt. Vragen als “Waarom doe ik wat ik doe?” “Wat is belangrijk voor mij? ” “Wat is mijn roeping in dit leven? ” geven inzicht in je intrinsieke motivatie en laat dat nou nét de sleutel zijn tot duurzame transformatie!

We gaan samen op onderzoek uit om de antwoorden te krijgen op jouw vragen. Dit kan 1:1 en/of in groepsverband.

Teamontwikkeling

Hoe blijf je met elkaar verbonden? Hoe spreek je elkaar aan? Hoe benut je elkaars kwaliteiten? Hoe moedig je elkaar aan en steun je elkaar? Hoe laat je jezelf zien aan je collega’s? 

Teamwork makes the dream work! Om echt goed samen te kunnen werken is er veiligheid, vertrouwen en verbinding nodig. Dit is het fundament van een winning team en dat is waar we samen aan gaan werken. 

De teamontwikkeling trajecten brengen je dichter bij jezelf en je collega’s en zorgen voor nieuwe positieve energie en flow waardoor er succesvoller samengewerkt kan worden met (nog) meer plezier!

Leiderschapsontwikkeling

Wens jij (nog) meer verbinding met je team? Wil je op een empathische manier met de emoties van je collega’s omgaan?  Wil je (ook op afstand) betrokken zijn bij je teamleden? Wil je (nog) betere resultaten bereiken met een gemotiveerd team? Wil je je teamleden blijven inspireren?

Een hoog niveau van emotionele intelligentie op de werkvloer brengt gegarandeerd een positieve groei in de resultaten van een organisatie. 

Leiderschap tonen. Voorleven. Vertrouwen geven en krijgen. Een veilige haven zijn voor je team. Het kan soms een klus zijn. En je hoeft het niet alleen te doen. 

De leiderschapstrajecten geven inzicht, positieve input en handvatten. Samen kijken we o.a. naar wie jij bent als persoon en leider, want jouw unieke ik geeft waardevolle informatie.  We kijken terug, zoomen in en maken nieuwe plannen voor de toekomst!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspiratie en tips!