+31 6 15 64 43 35

ALLEEN BEN JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Ik werk graag samen met anderen, dat geeft mij energie en het zorgt voor synergie.

Hieronder kun je kennis maken met professionals die je samen met mij kunt ontmoeten tijdens trainingen en workshops.

Suzanne van der horst

Al vele jaren trainde ik teams op het gebied van processen, procedures en communicatie toen ik in 2004 voor het eerst in aanraking kwam met NLP. Inmiddels ben in NLP Practitioner Master opgeleid en heb vele personen en bedrijven begeleid aan de hand van de NLP-methoden. Later is daar systemisch werk bijgekomen. Omdat opstellingen inzicht geven in een bepaalde situatie ervaar ik dit als een zuivere en transparante aanvulling tijdens een verandertraject.


Trainer/Coach

Ellen van leenen

Mijn missie is om mensen te coachen bij hun wens om hun leven weer in balans te krijgen na een verlies. Ik ben bedachtzaam, luister naar je met volle aandacht en zonder oordeel. Ik ben rustig in mijn optreden, nuchter en open. Ik pak vast en vraag door als dat nodig is om je herstelproces op gang te helpen. In de natuur ben ik in mijn element en ik gebruik de omgeving dan ook graag in mijn wandelcoaching om je anders naar zaken te laten kijken. Met humor en speelsheid komen we vaak ook een stapje verder in de rouwverwerking. Naast coach ben ik ook trainingsacteur.

Trainingsacteur/Coach

martin west

HR professional gespecialiseerd in HR advies en team effectiviteit. Ik heb ervaring in zowel de profit als non profit sector. Mijn passie is de werkende mens. Ik geloof in de verbinding tussen mens en organisatie. Ik geloof oprecht dat met plezier de mooiste prestaties tot stand komen. Ik breng graag mijn kennis over door training en advies. Op een plezierige manier dring ik door tot de kern. Kenmerkend is mijn effectiviteit.

Trainer/HR adviseur

Maak vrijblijvend kennis!